Meergangen diner

Elk seizoen van het jaar hebben we bij TOETcatering nieuwe gerechten op onze menukaart. Staat je keuze er niet bij of heb je speciale wensen? Laat het ons weten en wij maken een catering menu op maat voor je.

Prijzen vanaf 8 personen:
4-gangen: v.a. 43,00 pp
5-gangen: v.a. 49,50 pp
6-gangen: v.a. 56,00 pp
7-gangen: v.a. 62,50 pp

Prijzen zijn afhankelijk van menukeuze, groepsgrootte, etc.
De prijs is met een mooi opgedekte tafel, borden en bestek inbegrepen.
Bijpassende wijnen en plat/bruisend water op tafel inclusief glaswerk kunnen wij uiteraard ook verzorgen.

Diner voor 2? Ook dat kan uiteraard, vraag naar de mogelijkheden.

Prijzen zijn exclusief 9% btw.

Voorgerechten

  • Gegrilde coquilles, saus van gerookte paling, kwarteleigeel, lauwwarme venkelsalade, kruimel van panko en cashewnootjes
  • Zacht gegaarde kalfsnek, crème van pompoen met ponzu, gebrande bundelzwammen, lotuswortel chips
  • Carpaccio van hert, V.O.C. specerijen mayonaise, zoetzure wintergroente, krokante pastinaak
  • In citrus gegaarde zeebaars, warme schaaldierenmayonaise, Hollandse garnalen, haringkuit, komkommer en radijs
  • Tataki van diamanthaas, carpaccio van ingevlogen mango, salade van peultjes, rode ui en taugé, dressing van soja en sesam, cashewnoten
  • Zeeuwse mosselen met mousseline van mosselen, zeekraal, lamsoor, krokante brioche
  • Warm Parmezaanschuim, eetbare aarde van paddenstoelen, gemarineerde geschaafde bloemkool (vega)
  • In zout gepofte knolselderij, saus van appelcider, geschaafde truffel, bloedzuring, waterkers, hazelnootjes (vega)

Tussengerechten

  • Tom Ka Kai met kokkels, krokante kippenhuid en korianderolie
  • Heldere bouillon van paddenstoelen, wolkjes van spek en kaasstengel
  • Bisque van strandkrabben met Noordzee krabtartaar
  • Zeeuwse platte oesters met gin-tonic schuim en zeekraal

Hoofdgerechten

  • Runderhaas, Béarnaise saus, gegrilde aardappel met kruidenolie, gepofte biet en crème van gepofte knolselderij
  • Patrijs Souwaroff, truffel, eendenlever, knolraap, winterpeen, knolselderij, zilverui en Pomme Fondant
  • Gebakken skreifilet, Maltaise saus, stoofpotje van jonge aardappels, chorizo, groene asperges en zeekraal
  • Koningsbaars gegaard in dashi bouillon, kimchi van spruitjes en aardappelwafel
  • Gelakte Livar buikspek & krabkoekje, Parmezaan risotto, koningsboleet, pastinaak, lamsoor en schuimige saus van truffel
  • Bloemkool beignets, Beurre Noisette, geroosterde bloemkool, crème van Macadamia, gegrilde koningsboleet, bospaddenstoelen en Parmezaan (vega)
  • Wellington van Portobello, spinazie en geitenkaas, saus van gerookte biet, gegrilde little gem (vega)

Toetjes van Toet

Al onze roomijs en sorbets zijn huisgemaakt en draaien wij vers voor je!

  • Tart Tatin van appel en amandelspijs, mascarponeroomijs, warm vanilleschuim
  • Banaan, specerijenroomijs, tuille banaan, cacaosiroop, saus van geflambeerde banaan
  • Gekarameliseerde witte chocoladeparfait, Haagse Hopjes crème, citroenschuim, hopjes chips en chocolade aarde
  • Pompoentaart, yoghurtschuim, mangosorbet, gemberkruim
  • Warm lopend chocoladetaartje met dulce de lecce vulling, vanilleroomijs, hazelnotenkruimel
  • Camembert Alta Langa gegratineerd in de oven, kletzenbrood, muskaatdruifjes, huisgemaakte chutney