Wij kunnen de buffet catering naar je wensen aanpassen, neem gerust contact op en vraag naar de eindeloze mogelijkheden.
Wij kunnen het catering buffet kant en klaar bij je afleveren, we zetten alles voor jullie klaar en het genieten van het eten kan beginnen! De volgende dag halen we de vuile spullen weer op. Bij grotere groepen zullen we bij het buffet blijven om alles netjes te houden en het buffet bij te vullen. Dat kan natuurlijk ook bij kleinere groepen indien gewenst.
Wij verzorgen het buffet op locatie met:
- Professionele warmhoudapparatuur/ chafing dishes
- Inclusief servies, bestek en servetten
- Transport naar gewenste locatie en ophalen van de spullen
- Afwassen en opruimen van alle buffet materialen
Prijzen zijn afhankelijk van buffetkeuze, groepsgrootte, met of zonder kok .
Alle buffet menu’s zijn voorbeeld menu’s, wij maken alle menu’s naar jullie wensen!
Informatie aanvragen
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek.
Menu’s
Klassiek buffet
35,00 pp | 40-75 personen*
Koude gerechten
- Divers vers gebakken brood
- Café de Paris boter en olijventapenade
- Huisgemaakte huzarensalade gegarneerd met gevulde eitjes
- Zalmsalade naar eigen recept met gerookte zalm, Hollandse garnalen, gerookte makreel en gerookte paling
- Vleeswaren en paté vers van het mes met Amsterdams zuur
Warme gerechten
- Kippendijsaté met pindasaus en krokante uitjes
- Diverse soorten verse vis uit het seizoen met romige kruidensaus
- Varkenshaas medaillons met klassieke pepersaus
- Romige aardappelgratin met verse kruiden
- Courgette, aubergine, tomaat en mozzarella uit de oven
Frans buffet
35,00 pp | 40-75 personen*
Koude gerechten
- Divers vers gebakken brood
- Café de Paris boter & tomatentapenade
- Salade du Chèvre, salade met geitenkaas, spekjes, cherrytomaat en walnoten
- Charcuterie, gedroogde ham, Fuet, cornichons, paté van eend
- Salade Nicoise, gegrilde verse tonijn, olijven, rode ui, gekookt ei
Warme gerechten
- Coq au Vin, stoofpotje van kip, groente en rode wijn
- Steak Grillé (diamanthaas) au Sauce Poivre
- Diverse soorten verse vis uit het seizoen met Bouillabaisse
- Romige aardappelgratin met verse kruiden
- Geroosterde courgette, aubergine, tomaat, brie en rozemarijn
Italiaans buffet
35,00 pp | 40-75 personen*
Koude gerechten
- Focaccia en ciabatta met kruidenpesto en tomatentapenade
- Carpaccio, Parmezaanse kaas, truffelcrème, rucola
- Vitello Tonato, dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise en gefrituurde kappertjes
- Salade gegrilde groente, buffelmozzarella, gerijpte balsamico en koud geperste olijfolie, pittenmix
Warme gerechten
- Melanzana alla Parmigiana, gerecht met aubergine, Parmezaanse kaas en tomatensaus
- Kalf Saltimbocca, kalfsfilet met salie en Parmaham ingerold en een rode wijnjus
- Lasagne salmone, lasagne met zalmfilet, spinazie en Italiaanse kazen
- Tortelloni ricotta & spinazie , gebakken paddenstoelen en groene asperges, saus van zwarte look
Spaans buffet
35,00 pp | 40-75 personen*
Koude gerechten
- Pan con tomate en stokbrood
- Aioli en gedroogde tomaten tapenade
- Gemarineerde olijven
- Jamon Serrano en Chorizo
- Gamba’s in knoflook
- Gemarineerde Manchego
Warme gerechten
- Albondigas (gehaktballetjes in tomatensaus)
- Spaanse groentestoof
- Pollo al ajillo (kip in knoflook)
- Champignons in knoflookolie
- Patatas Bravas
Arabisch buffet
35,00 pp | 40-75 personen*
Koude gerechten
- Arabisch brood o.a. Libanees flatbread en pita
- Humus, Baba Ganoush en Muhammara
- Tabouleh van Bulgur met geroosterde pompoen
- Gegrilde courgette en aubergine salade met Harissa
Warme gerechten
- Shaksuka, groenteschotel met ei
- Kosheri, linzen-rijstgerecht met pittige tomatensaus
- Kalkoen-courgette burgers met bosui en komijn, Ras-el-Hanout-saus
- Geroosterde bloemkool met tomaat, dille en kappertjes
Indonesisch buffet
35,00 pp | 40-75 personen*
Koude gerechten
- Kroepoek
- Seroendeng
- Gebakken uitjes
- Sambal
- Atjar
Warme gerechten
- Nasi Goreng
- Rendang, runderstoof in kokos
- Samba Goreng Udang (grote garnalen)
- Sajoer Lodeh
- Kipdijsaté met pindasaus
- Sambal goreng telor eitjes
Dessert buffet
8,75 pp | 40-75 personen*
Ons dessertbuffet bestaat uit een selectie van diverse kleine toetjes zodat je meer dan 1 soort kunt kiezen
Nagerechten
- Glaasje witte chocolade panna cotta, fruitcoulis en hazelnootkruimel
- Glaasje mascarpone, bosfruit en knapperige chocolade
- Lemon posset met Limoncello en bramen
- Trifle Lion met chocolade, karamel Maldon zeezout, knapperige parels
- Witte en bruine chocolademousse
- Eton Mess met chocolade en fruit van het seizoen
- Appeltaart Trifle
- Mango Tiramisu
*Ben je met een grotere groep? Dan geldt er een gereduceerd tarief op aanvraag.
Alle prijzen zijn inclusief btw. Zit je verder dan 10 km van ons atelier? Dan rekenen we €0,50 per km voor de reistijd.





Lovende woorden van onze gasten
De hapjes waren mooi verzorgd en erg lekker. Je zag dat er tijd en zorg in was gestoken. Echt een aanrader!
Tafel heel mooi gedekt en goede sfeer, leuke bediening!
Onze complimenten!
We waren met 7 personen. Rob gaf bij elk gerecht info over het ontstaan van het gerecht en wat er allemaal inzat,wat erg interessant was. Ook de bijbehorende wijnen waren heerlijk.
De mails waren duidelijk, de rekening was duidelijk. Alles was gewoon perfect.
Veelgestelde vragen
Wat zit er allemaal bij?
Het buffet wordt kant en klaar bezorgd en klaargezet op locatie en is inclusief servies, bestek, servetten en warmhoudapparatuur.
De spullen komen we op een later nader overeengekomen tijdstip weer ophalen.
Liever personeel op locatie erbij? Dat is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.
Hoe werkt een aanvraag?
Nadat we contact hebben gehad over de invulling van de wensen maken wij een vrijblijvende offerte met menu. Deze kan qua invulling/menu nog naar wens worden aangepast. Nadat er akkoord is gegeven wordt de offerte definitief.
Hoe ver van tevoren moet ik boeken?
Bepaalde maanden van het jaar zijn drukker dan de andere zoals juni, september en december. Dan is het handig om rond de 6 weken van tevoren te boeken. De andere maanden is het raadzaam om 2-4 weken van tevoren te boeken. Maar voor last minute aanvragen kun je altijd contact opnemen en kunnen we kijken wat er mogelijk is.
Houden jullie ook rekening met dieetwensen en allergieën?
Ja, zeker weten! Zolang wij het van tevoren weten kunnen wij hier zeker rekening mee houden.
Kunnen jullie ook dranken verzorgen?
Jazeker ook voor een mooi drankassortiment kun je bij ons terecht. Frisdrank, bier, wijn maar ook heerlijke cocktails en mocktails behoren tot de mogelijkheden.
Hebben jullie koelruimte nodig?
Wij nemen alles gekoeld mee en hebben geen koelkast ruimte nodig van jullie. Enige is dat wij een klein beetje plek nodig hebben in de vriezer voor ons huisgemaakte ijs van het dessert.
Nemen jullie ook kookgerei mee?
Ja wij nemen ook onze eigen pannen en andere benodigdheden mee om te koken. Als er een oven op locatie is maken we daar graag gebruik van.








