Shared dining

Een tafel vol met lekkernijen om te delen en keuze uit verschillende menu’s, thema’s en extra desserts. Voor de liefhebbers hebben we ook Fruit de Mer!

Vanaf 6 personen

Prijzen zijn afhankelijk van menukeuze, groepsgrootte, etc.

Prijzen zijn exclusief 9% btw.

Shared dining voorgerecht

Deze gerechten kun je ook combineren met de gerechten van het meergangen diner, dus bijvoorbeeld voorgerecht van shared dining en hoofdgerecht van meergangen menu.

Fruit de Mer

Prijs Fruits de Mer: v.a. 27,50 pp

  • Kokkels in witte wijn, kruiden en knoflook
  • Verse oesters
  • Grote gekookte garnalen
  • Tartaar van zeebaars en Hollandse garnalen
  • Gekookte langoustines
  • Coquille céviche
  • Noordzee krabsalade
  • Huisgemaakte mayonaise
  • Citroen

Extra te bestellen bij Fruits de Mer: Halve kreeft per persoon, gekookt, gegrild of gegratineerd (dagprijs)

De Fruits de Mer is ook als hoofdgerecht te bestellen.

Shared dining hoofdgerechten

Al ons vlees wordt op lage temperatuur sous-vide bereidt alvorens de eindbereiding plaatsvindt, hierdoor blijven alle sappen en malsheid van het vlees behouden.

Prijzen: v.a. 24,50 pp

Côte de Boeuf:
Béarnaise saus en Café de Paris boter, gepofte aardappel met crème fraîche, gedroogde tomaatjes en Caesar salade

Côte de Boeuf, lamsrack en Iberico varkensrack:
Geserveerd op gegrilde groente uit het seizoen en oven geroosterde aardappels, Béarnaise saus en Café de Paris boter

Een mix van 3 soorten vis en een schelpdier uit het seizoen:
Met verschillende warme bereidingen, Vièrge saus en zeekraal Beurre Blanc, roerbakken groene asperges, peultjes, jonge spinazie en bimi, gegratineerde aardappeltaart

Shared dining nagerechten

Omelet Sibérienne: (5,75 pp)
IJstaart met cake en eiwitschuim en vers seizoensfruit

Verrassing: (v.a. 5,50 pp)
De dinertafel vol gezet met kleine toetjes van Toet!

Shared dining thema Spanje

Prijzen v.a. 17,50 p.p.

Een tafel vol met de lekkerste Spaanse tapas met:

  • Gazpacho
  • Pan con tomate
  • Gemarineerde olijven
  • Manchego kaas gemarineerd in kruidenolie
  • Spaanse vleeswaren: Serranoham, Chorizo en Fuet
  • Albondigas (gehaktballetjes in tomatensaus)
  • Patatas bravas
  • Gegratineerde mosselen
  • Gamba’s in knoflook
  • Pollo al ajillo (kip in knoflook)
  • Champignons in knoflookolie

Dessert optie tapas: Flan Catalan met vanilleroomijs (4,75 pp)

Shared dining Indonesië

De complete rijsttafel uit Indonesië met:

  • Nasi Goreng
  • Pisang goreng (gebakken banaan)
  • Kipdijsaté met satésaus
  • Pittige gehaktballetjes
  • Rendang (gestoofd rundvlees in kokos)
  • Pittige gamba’s
  • Sambal goreng eitjes
  • Sajoer lodeh (groente in kokos)
  • Atjar
  • Sambal goreng boontjes met tahoe
  • Kroepoek
  • Seroendeng
  • Gebakken uitjes
  • Sambal

Dessert optie rijsttafel: Spekkoek met vanilleroomijs (4,75 pp)