Walking dinner

Bij een walking dinner krijg je verschillende voorgerechtjes, soepjes, hoofdgerechtjes en toetjes. Minimaal 4-gangen en de catering menu’s worden elk seizoen aangepast.

Prijzen v.a. 15 personen:
4-gangen: v.a. 29,50 pp
5-gangen: v.a. 34,50 pp
6-gangen: v.a. 39,50 pp
7-gangen: v.a. 44,50 pp

Prijzen zijn afhankelijk van menukeuze, groepsgrootte, etc.

Prijzen zijn exclusief 9% btw.

Voor/tussen gerechtjes

  • Zeebaarstartaar, kerrie, crème fraîche, haringkaviaar, sinaasappelmayonaise, zoetzure bietjes
  • Terrine van wild zwijn wangen en eendenlever, gekarameliseerde kweepeer, Port siroop en brioche
  • Dun gesneden geschroeide diamanthaas, soja-wasabi dressing, salade van peultjes, rettich en paprika, cashewnoten
  • Zeeuwse mosselen met mousseline van mosselfond, zeekraal, lamsoor en krokante brioche
  • ‘Poke’ met in ananas-soja gemarineerde zalm, pittige ananas-mangosalsa, sojaboontjes, komkommer, sushi rijst, crumble van algen, wasabinootjes, sesam en krokante ui
  • Vegetarische oesters, oesterblad, salty fingers, avocado, sjalottendressing (vega)
  • Kort gebakken tonijn, ponzu mayonaise, jonge komkommer, gebrande avocado
  • Gepocheerde oesters met gin-tonic schuim en zeekraal
  • Warm Parmezaanschuim, eetbare aarde van paddenstoelen, gemarineerde geschaafde bloemkool (vega)

Soepjes

  • Soep van bospaddentoelen en cannellinibonen met langzaam gegaard buikspek
  • Bretonse vissoep met rouille en knoflookcroutons
  • Zoete aardappelsoep met rode linzen en Feta kruim
  • Tom Kha Gai met udon noedels, parelhoen en champignons

Warme gerechtjes

  • Skreifilet met Maltaise saus geserveerd op een stoofpotje van aardappel, zeekraal, chorizo en groene asperges
  • Gevulde fazant met paddenstoelen en truffel, knolselderij, aardappel mousseline
  • Boeuf Bourguignon, grove mosterd Pomme puree, geroosterde baby wortel
  • ‘Steak Frites’ gegrilde bavette met Pont Neuf aardappel, Bordelaise saus, geroosterde pastinaak en knolselderij
  • Gegrilde coquilles, schuim van chorizo, gestoofde venkel en aardappel kaantjes
  • Zacht gegaard Livar buikspek met een gestoomd broodje, Kimchi en szechuan mayonaise
  • Carnaroli risotto met boerenoude kaas, gebrande prei, burrata en bloedzuring (vega)
  • Spaghetti van courgette met Parmezaan, 63 graden eitje, crouton rustique, kruidenolie (vega)

Toetjes van Toet

  • Warm smeltend chocoladetaartje, vanilleroomijs, kruimel en wilde bessencoulis
  • Chocolade-banaan cheesecake, specerijenroomijs, warm schuim van geflambeerde banaan
  • ‘Bloempotje’ gevuld met chocolademousse, gepocheerde peer, vanilleschuim en hazelnotenkruimel
  • Trifle Lion met chocolade, karamel Maldon zeezout, knapperige parels en cress
  • Tartelette met banketbakkersroom, spicy appel-abrikoos compote, kaneelroomijs en vanilleroom
  • Kaasplankje van Hollandse kazen, kletzenbrood, chutney, walnoten