Bij TOETcatering-Atelier organiseren we maandelijks een pop-up restaurant met elke maand een ander thema. Ook zullen wij op speciale dagen zoals Moederdag en Pasen bijzondere pop-ups organiseren. Alle data en informatie zullen wij ruim van tevoren op deze pagina beschrijven.
De eerstvolgende pop-up ‘Legends of the Fall’ is op 27 oktober 2023 en zullen wij een mooi herfstmenu serveren in samenwerking met onze Sommelier van de avond Peter Verbeek van Drankenspeciaalzaak Peet die de mooiste wijnen hierbij serveert.
Pop up Dine and Wine 27 oktober 2023
Menu
Vers gebakken broodje met Beurre Café de Paris, biologische olijfolie uit Sicilië en Maldon zeezout
Welkomst cocktail
Leidschendamse Kersen Amarenen Likeur geserveerd met Cava
Amuses
Twee verrassingen van de chef
Voorgerecht
Tonijn / gebrande mais / rode ui / avocado / zoete aardappel / mais tuille
Tussengerecht
Buikspek / krokante coquille / XO saus / aardpeer / paarse wortel
Hoofdgerecht
Runderhaas / ossenstaart / paddenstoelen / knolselderij / Opperdoezer
Dessert
Chocolade / macadamia / specerijenroomijs / kweepeer / yoghurt
After dinner
Koffie of thee naar keuze / boterkoek / fudge / madeleine
De avond is inclusief welkomst cocktail, bijpassende wijnen bij alle gerechten, tafelwater Acqua Panna en San Pellegrino en koffie/thee en lekkernijen.
110 euro per persoon
Inloop van 18:00 tot 18:30 uur en zal rond 22:00 uur afgelopen zijn. Uiteraard kan er na afloop nog een drankje genuttigd worden indien gewenst.
Voor reserveringen kan er een mail worden verstuurd met de naam, aantal personen en telefoonnummer naar rob@toetcatering.nl
Ben je pescetarian, vegetarisch of heb je een allergie? Laat het even weten en wij zorgen voor een aangepast menu!
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van TOETcatering en ons Atelier? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je hoeft alleen even je mailadres achter te laten.