Bij TOETcatering-Atelier organiseren we maandelijks een pop-up restaurant met elke maand een ander thema.
Onze eerstvolgende restaurant Pop-up avonden in het Atelier zijn vrijdag 19 april en 24 mei. Op Moederdag zondag 12 mei organiseren we op 2 tijdstippen een High Tea om moeder te verrassen met de heerlijke huisgemaakte lekkernijen van TOETcatering.
Reserveren kan via mail rob@toetcatering.nl met vermelding van de naam, welke dag, hoeveel personen en telefoonnummer.
Pop up ‘Asperges’ vrijdag 24 mei
Menu
Vers gebakken broodje met Beurre Café de Paris, biologische olijfolie uit Sicilië en Maldon zeezout
Amuses
Twee verrassingen van de chef
Voorgerecht
Alaska wilde zalm, Keta kaviaar, gefermenteerde witte asperge, daslook, komkommer
Tussengerecht
Ravioli van lam, saus morielje, groene asperge, geitenboter, cherrytomaat, bundelzwam
Hoofdgerecht
Kwartel van de Kamado, truffel, bereidingen van Hollandse asperge, nieuwe aardappel
Dessert
Citroen, abrikoos, Gold chocolate, amandel
After dinner
Koffie of thee naar keuze met huisgemaakte zoetigheden
Info en prijzen
De inlooptijd van het pop up diner in het TOETcatering Atelier is tussen 18:15 en 19:00 uur. Er kan gratis geparkeerd worden in de parkeergarage op het Damplein.
Voor amuses, 4 gangen diner en koffie/thee en zoetigheden.
55 per persoon
De all-in prijs met welkomst glaasje Cava, amuses, 4 gangen diner, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee en zoetigheden.
85 per persoon
Reserveren kan via mail rob@toetcatering.nl , onder vermelding van naam, hoeveel personen en voor welke datum jullie willen reserveren.
Liever pescetarian, vegetarisch, lust je iets niet of heb je een allergie? Laat het ons weten en wij passen het menu aan.
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van TOETcatering en ons Atelier? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je hoeft alleen even je mailadres achter te laten.