Met het shared dining concept kun je lekker ongedwongen dineren met veel keuze aan gerechten om te kiezen. Er wordt begonnen met een ruime keuze uit koude voorgerechten. Na deze heerlijke gerechten worden de hoofdgerechten geserveerd. Uiteraard wordt het diner afgesloten met een heerlijk toetje!
We hebben onder op deze pagina een aantal voorbeeld menu’s staan. Bij TOETcatering werken we nooit met vaste menu’s zodat we flexibel zijn met jullie wensen!
Neem contact op via mail rob@toetcatering.nl of bel 06 24283907 voor informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen!
Shared Dining dinner
Koude gerechten
- Breekbroodjes met Café de Paris boter, olijfolie en Maldon zeezout
- Ceviche van zeebaars, zoete aardappel, avocado, cress salade
- Rillettes van gepocheerde kabeljauw, Hollandse garnalen met parels van radijs en komkommer
- Tataki van Black Angus Entrecote, Aziatische saus, krokante uitjes, bosui, pinda’s, Ghoa cress
- Diverse soorten wilde tomaten, buffelmozzarella, gerijpte Balsamico en olijfolie
Warme gerechten
- Zalmfilet gelakt met tsuyu en appelstroop
- Parelhoenderfilet met Morillessaus
- Saffraan Bomba rijst, tempura baby groente, Vadouvan
- Fondant aardappels
- Geroerbakte venkel, groene asperges en haricots verts
Dessert (wordt op bord per persoon uitgeserveerd)
- Mango cremeux, bosvruchten coulis, huisgedraaid vanilleroomijs, gekarameliseerde witte chocolade, witte chocolade-mango schots, en mango mascarpone
Shared Dining dinner Italiaans
Antipasti
- Vers gebakken Ciabatta en Focaccia
- Basilicum pesto en olijventapenade
- Vitello Tonato, zacht gegaarde kalfsmuis met tonijnmayonaise, kappertjes en rucola
- Gegrilde en gemarineerde groente. buffelmozzarella, gerijpte balsamico en biologische olijfolie
- Vers gesneden carpaccio, balsamico, Parmezaanse kaas en pittenmix
Secondi
- Handgemaakte Tortelloni met ricotta en spinazie
- Portobello gevuld met Gorgonzola Dolce
- Saltimbocca alla Romana
- Kabeljauw op Siciliaanse wijze met verse kruiden en ansjovis
- Toscaanse rozemarijn aardappels
Dolce (dessert wordt per persoon op bord uitgeserveerd)
- Panna Cotta van witte chocolade, huisgedraaid Straciatella roomijs, Cannoli gevuld met ricotta en fruit van het seizoen