Chefkok aan huis

Bij jou thuis in de keuken een privé chef die voor je kookt, de keuken weer opruimt en de vuile vaat weer meeneemt? Dat is wat TOETcatering doet! Elk seizoen bedenken wij nieuwe gerechten voor de verschillende gangen, maar staat je keuze er niet bij of heb je speciale wensen? Laat het ons weten en wij maken een bijzonder menu speciaal voor jou. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, 21-diner, bruiloft of elk ander moment waarop er iets te vieren is! Geen enkele voorbereiding nodig en niet opruimen na afloop, hoe fijn is dat!

Het menu maken we geheel naar jullie wensen in overleg. Natuurlijk rekening houdend met eventuele allergieën of dieetwensen en zullen wij alternatieve gerechten meenemen voor vegetarische gasten. Ook kunnen we een afspraak maken in ons Atelier in Leidschendam om alles door te spreken indien gewenst.

Het diner is inclusief een gedekte tafel met tafellakens, linnen servetten, verse bloemetjes in kleine vaasjes, theelichtjes, bijpassende borden, bestek, amuse, vers gebakken broodjes met Café de Paris boter, olijfolie en Maldon zeezout. Wij serveren een diner bij jullie thuis of op locatie vanaf 4-gangen. Wij kunnen ook een mooi wijnarrangement verzorgen inclusief al het glaswerk en tafelwater Acqua Panna en San Pellegrino.

TOETcatering komt bij jullie koken vanaf 8 personen. Mail rob@toetcatering.nl of bel 06 24283907 voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Het minimale offertebedrag dat wij bij jullie thuis komen koken is 750 euro.

Wij kunnen ook extra’s serveren zoals oesters, welkomstcocktail, Champagne of Cava, extra amuses, huisgemaakte friandises of een kaasplankje met de beste kazen. Vraag naar de mogelijkheden.

De onderstaande menu’s zijn voorbeeld menu’s. Wij maken de menu’s altijd naar jullie wensen en met producten uit het seizoen.

Voorgerechten/tussengerechten

  • Gebrande coquilles, zeekraal, langoustinemayonaise, Earl Grey, Bergamot, zeesla, komkommer
  • Vitello 2.0: Kalfstartaar, tataki van tonijn, 63 graden kwartelei, knapperige kappertjes, Riesling dressing, krokant van tomaat
  • Tartelette van Parmezaan, chutney van morilles, groene asperge bavarois, Zorri cress, waterkers
  • Peking eend consommé, rouleau van kwartel, gerookte shiitake, Chinese groene asperge
  • Tagliatelle van Koningsboleet, Hollandse asperges, 63 graden eitje, morielje
  • Oesters klassiek / oesters gin & tonic schuim / oesters met Aziatische dressing en bosui (per 2 stuks extra te bestellen)

Hoofdgerechten

  • Bavette van de Kamado, Hollandaise kreeft, Pont Neuf, prei met Parmezaan en honing
  • Gebakken zeeduivel, venkel beurre blanc, zwarte rijst van onze Kamado, Hollandse asperges, geglaceerde radijs
  • Aubergine van de Kamado, XO marinade, asperges, aardappel mousseline
  • Zacht gegaarde lamsrump, lamsjus, geroosterde artisjok, baby venkel, artisjok puree met Ras el Hanout, gekruide couscous
  • Eendenborst gerookt in de Kamado, morillesaus, paksoi, geglaceerde bospeen, aardappeltaart

Desserts

Al ons ijs is huisgemaakt en draaien wij vers voor je!

  • Bloedsinaasappel, karamel-chocolademousse, witte chocolade sorbet, biscotti van pijnboompitten, koffie gel, vinaigrette bloedsinaasappel-vanille
  • Crémeux van tropisch fruit, bosbessen coulis, huisgedraaid kokos-Yuzu ijs, banaan spongecake, mango-witte choco ganache, kletskop
  • Witte chocolade, vanilleroomijs, macadamia crumble, Madeleine, in verveinesiroop gemarineerde aardbeien
  • Kaasplankje met een 5 soorten van de lekkerste kazen met bijpassend garnituur (supplement op menuprijs)
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van TOETcatering en ons Atelier? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je hoeft alleen even je mailadres achter te laten.