Chefkok aan huis

Bij jou thuis in de keuken een privé chef die voor je kookt, de keuken weer opruimt en de vuile vaat weer meeneemt? Dat is wat TOETcatering doet! Elk seizoen bedenken wij nieuwe gerechten voor de verschillende gangen, maar staat je keuze er niet bij of heb je speciale wensen? Laat het ons weten en wij maken een bijzonder menu speciaal voor jou. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, 21-diner, bruiloft of elk ander moment waarop er iets te vieren is! Geen enkele voorbereiding nodig en niet opruimen na afloop, hoe fijn is dat!

Het diner is inclusief een gedekte tafel, bijpassende borden, bestek en servetten. Wij serveren een diner bij jullie thuis of op locatie vanaf 4-gangen. Wij kunnen ook een mooi wijnarrangement verzorgen inclusief al het glaswerk en tafelwater.

Prijzen zijn afhankelijk van menu, hoeveel gangen en groepsgrootte. TOETcatering komt bij jullie koken vanaf een minimaal offerte tarief van 600 euro, hierdoor kan het bedrag per persoon bij kleine groepjes hoger zijn dan bij grotere groepen. Mail rob@toetcatering.nl of bel 06 24283907 voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.


De onderstaande menu’s zijn voorbeeld menu’s. Wij maken de menu’s altijd naar jullie wensen en met producten uit het seizoen.

Voorgerechten/tussengerechten

  • Gebakken coquilles, saus van gerookte paling, paddenstoelen, lamsoren, aardappel-yoghurtcrème (evt. extra gebakken Foie Gras)
  • Carpaccio van octopus, citroenmayonaise, Keta kaviaar, komkommer, avocado, Zorri cress
  • Hollandse garnalencocktail 2.0, mayonaise van zilverui, Bloody Mary gelei, strandzand van Panko
  • Zacht gegaarde Mechelse koekoek, crème van doperwt, tapenade courgette en chorizo, ingemaakte venkel, chips van venkel
  • Steak tartaar van Simmentaler rund, gefrituurd eidooier, geschaafde truffel, gerookte mayonaise, mini tomaatjes
  • Luchtige kroketjes van oude geitenkaas, Vadouvan crème, jonge groente, kruiden en bloemen, groene kruidenolie (vega)
  • Oesters klassiek of oesters gin & tonic schuim (per 2 stuks extra te bestellen)

Hoofdgerechten

  • Lamsrack, lamsjus met granaatappel, artisjokpuree, aubergine, asperge
  • Gebakken zeeduivel, Ras el Hanout, saffraan risotto, baby prei, knapperige sjalot, kruidenolie
  • Hert racks, jus van zwarte look, pompoen mousseline met sinaasappel, gekonfijte aardappel, paddenstoelen
  • Gegrilde Black Angus Sukade steak, Bordelaise jus, aardappelschuim, in Beurre Noisette geroosterde bloemkool
  • In Beurre Noisette geroosterde bloemkool, risotto van bloemkool met Pierre Robert, hazelnoot, ingemaakte courgette-linten, lavas olie (vega)

Desserts

Al ons ijs is huisgemaakt en draaien wij vers voor je!

  • Cremeux van tropisch fruit, tonkaboon roomijs, witte chocolade & olijfolie ganache, krokant schuim van passievrucht
  • Geroosterde perzik met sinaasappel, aardbeien sorbet met vierbloesem, champagne sabayon, krokant van Ruby chocolade
  • Crème brulée met wilde honing en citrus, amandelijs, bessen confituur met rode wijn, kletskop
  • Kaasplankje met een selectie van de lekkerste kazen met bijpassend garnituur