Chefkok aan huis

Bij jou thuis in de keuken een privé chef die voor je kookt, de keuken weer opruimt en de vuile vaat weer meeneemt? Dat is wat TOETcatering doet! Elk seizoen bedenken wij nieuwe gerechten voor de verschillende gangen, maar staat je keuze er niet bij of heb je speciale wensen? Laat het ons weten en wij maken een bijzonder menu speciaal voor jou. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, 21-diner, bruiloft of elk ander moment waarop er iets te vieren is! Geen enkele voorbereiding nodig en niet opruimen na afloop, hoe fijn is dat!

Het menu maken we geheel naar jullie wensen in overleg. Natuurlijk rekening houdend met eventuele allergieën of dieetwensen en zullen wij alternatieve gerechten meenemen voor vegetarische gasten. Ook kunnen we een afspraak maken in ons Atelier in Leidschendam om alles door te spreken indien gewenst.

Het diner is inclusief een gedekte tafel met tafellakens, linnen servetten, verse bloemetjes in kleine vaasjes, theelichtjes, bijpassende borden, bestek, amuse, vers gebakken broodjes met Café de Paris boter, olijfolie en Maldon zeezout. Wij serveren een diner bij jullie thuis of op locatie vanaf 4-gangen. Wij kunnen ook een mooi wijnarrangement verzorgen inclusief al het glaswerk en tafelwater Acqua Panna en San Pellegrino.

TOETcatering komt bij jullie koken vanaf 8 personen. Mail rob@toetcatering.nl of bel 06 24283907 voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Het minimale offertebedrag dat wij bij jullie thuis komen koken is 750 euro.

Wij kunnen ook extra’s serveren zoals oesters, welkomstcocktail, Champagne of Cava, extra amuses, huisgemaakte friandises of een kaasplankje met de beste kazen. Vraag naar de mogelijkheden.

De onderstaande menu’s zijn voorbeeld menu’s. Wij maken de menu’s altijd naar jullie wensen en met producten uit het seizoen.

Voorgerechten/tussengerechten

  • Aziatische tonijntartaar, wakamé espuma, mayonaise van zwarte sesam, sesam kletskop, geschroeide avocado
  • Tataki van Black Angus entrecote, Nanami Togarashi, Miso & bieslook crème, krokante ui, bosui, Daikon
  • Mousse van rode biet, Vadouvan crème, geitenkaas bavarois, ingelegde gele bietjes, krokante venkelchips
  • Ravioli van Peking eend, XO velouté, tempura Shisoblad, zilveruitjes gegaard in sinaasappel, bundelzwammen
  • Oesters klassiek / oesters gin & tonic schuim / oesters met Aziatische dressing en bosui (per 2 stuks extra te bestellen)

Hoofdgerechten

  • Low and slow Black Angus Brisket, Bordelaise jus, mousseline van knolselderij van onze Kamado, ingelegde cantharellen, aardappel boulangère
  • Wilde zeebaars, schuim van gerookt spek en whisky, zwarte rijst van onze Kamado, geglaceerde radijs
  • Black Angus Bavette, Hollandaise, aardappelmousseline, Chinese groene asperge en gerookte shiitake
  • Hertenrugfilet met rode port-vijgenjus, gekarameliseerde spruitjes, geglaceerde bospeen, aardappeltaartje

Desserts

Al ons ijs is huisgemaakt en draaien wij vers voor je!

  • Mousse van witte chocolade, ananas gegaard in specerijen-karamel, bananenroomijs, banaan-specerijencake, Yuzu crumble, ganache van banaan
  • Gepocheerde peer, huisgedraaid roomijs van Macadamia en Bourbon, gel van roze peper, bladerdeeg a la Arlette, crème patissier
  • Ravioli van mango gevuld met mango-mascarpone, kokos en yuzu espuma, tonkaboonroomijs, specerijen gemarineerde mango
  • Kaasplankje met een 5 soorten van de lekkerste kazen met bijpassend garnituur (supplement op menuprijs)
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van TOETcatering en ons Atelier? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je hoeft alleen even je mailadres achter te laten.