Keuze uit luxe en deluxe hapjes en finger food happen op je feest of voor bij de borrel, altijd fijn zo’n kant en klare catering bij jou op locatie.
Minimale afname hapjes is 100 stuks en minimaal 20 per soort.
Wij kunnen de hapjes ook kant en klaar op een gewenst tijdstip afleveren. Warme hapjes kunnen we koud leveren om zelf op te warmen in de oven. We halen de schalen en andere spullen na het feestje of de volgende dag gewoon weer op bij jullie.
Prijzen zijn afhankelijk van hapjes keuze, aantallen, met of zonder kok etc.
Prijzen zijn exclusief 9% btw.
Luxe hapjes catering: (vanaf 1,20 p.st.)
Wij serveren onze hapjes op blini’s en mini brioche broodjes tenzij anders vermeld.
- Gerookte zalm en kruiden crème fraîche
- Rookvlees, mascarpone en vijg
- Tataki van diamanthaas, truffelmayonaise, Parmezaan
- Pompoen humus, gegrilde courgette en tuinkers
- Spiesje van mozzarella, cherry tomaat en basilicum
- Roggebrood met nieuwe haring en uitjes
- Gerookte kip met sinaasappelcrème
- Geitenkaas, dadel en walnoot
- Blue d’Auvergne en peer
- Gerookte makreelsalade en cornichon
- Mini wrap gerookte zalm en roomkaas
- Mini wrap Serranoham en pesto
- Mini wrap carpaccio en truffelcrème
- Mini wrap kruidenroomkaas, spinazie en pittenmix
- Vitello Tonato, kalfsvlees en tonijncrème
- Tartelette met groene asperge en Parmezaan vulling
- Tartelette gevuld met blauwe kaas, cranberry en pecannoot
- Gepofte bietentartaar en humus
- Spinazie amandel dip en gedroogde tomaat
- Tartelette Caprese met mozzarella, tomaat en pesto
- Ricotta, walnoot en vijgenchutney
- Mozzarella, pestomayonaise en gedroogde tomaat
Deluxe hapjes catering: (vanaf 2,20 p.st.)
- Glaasje tartaar zalmfilet, komkommer en limoenmayonaise
- Canapé van kruidkoek, eendenleverterrine, pistache en vijg
- Glaasje met licht gerookte eendenborst en mango-ananas salsa
- Glaasje gevuld met gamba en avocadomousse
- Glaasje Vitello Tonato, kalfsmuis, tonijncrème, rucola, gefrituurde kappertjes
- Glaasje gevuld met Hollandse garnalencocktail
- Glaasje met avocadomousse, tomatentartaar en Feta
- Glaasje gevuld met Oosterse tonijntartaar, sesam, Japanse mayonaise, mango
- Glaasje ricottamousse met vijgenconfituur en parmaham
- Glaasje met forelmousse, appel en rode bietentartaar
- Glaasje Caprese met buffelmozzarella, tomaat en basilicumpesto
- Glaasje ricottamousse, tomatentartaar en avocado
- Glaasje huisgerookte kip, sinaasappelcrème, pecannoten, kwarteleitje
- Glaasje gegrild kipspiesje, mangodip en kokosschuim
- Oester met limoen-sjalot vinaigrette
Warme hapjes catering: (vanaf 2,10 p.st.)
- Gemarineerd gamba spiesje
- Saganaki (gefrituurde Feta) met tomatengel
- Spiesje van gemarineerde zalmfilet met limoenmayonaise
- Spaans chorizo worstje
- Bao met Kantonees geroosterd varkensvlees en Miso mayonaise
- Mini quiche diverse vullingen
- Filodeeg hapjes met zalm/prei of spinazie/feta of geitenkaas/bosui of Caprese
- Pekingeend gerold in pannenkoekje, Hoisin en komkommer
- Sesam-soja gemarineerd gehaktballetje 2 st
- Mini kipdijsaté met satédip
- Yakitori kip spiesje
- Vegetarisch mini saucijzenbroodje van champignons en linzen
Finger food catering: Deze happen zijn wat groter als de hapjes (vanaf 4,25 p.st.)
- ‘Poke’ met gepekelde zalm, pittige ananas-mangosalsa, Edamame, komkommer, wakamé en Miso mayonaise
- Tartaar van zeebaars met kokosschuim, rode peper en koriander, zwart peperkoekje
- Carpaccio, truffelmayonaise, Parmezaan, pittenmix
- Yakitori van eendenborst met Aziatische lauwwarme salade
- Kortgebakken tonijn, ponzu, komkommer, gebrande avocado
- Glaasje met bospaddenstoelen, aardappelschuim en truffelwolkjes
- Bao bun met gemarineerd buikspek of pulled pork of pulled chicken met Hoisin mayonaise
- Hollandse garnalen, warme aardappelschuim, haringkaviaar
- Mini runderburger op brioche bolletje met Chipotle saus en rode uiencompote
- Gefrituurde bloemkoolroosjes met ravigottesaus
- Glaasje met bloemkool Panna Cotta, eetbare aarde van paddenstoelen, kastanjecrème
- Rundercarpaccio met Extra Virgin olijfolie, balsamico stroop, Parmezaanse kaas en pitjes
- Ceviche van dorade, tijgermelk en haringkaviaar
- Verse patat van Man Met Friet met huisgemaakte mayo
Catering voor bij de borrel:
- Zoutjes en nootjes
- Borrelplankje TOETcatering: Zoutjes en nootjes, gemarineerde olijven, boerenkaas blokjes en gedroogde worstjes van Livar
- Breekbroodjes met Café de Paris boter, Aïoli en gedroogde tomatentapenade
- Gemarineerde olijven
- Cruditées van wortel, komkommer, paprika en bleekselderij met Aïoli en gedroogde tomatentapenade
- Kaasplankje met diverse soorten Nationale en Internationale kazen
- Charcuterie: ‘echte’ leverworst, rillettes en droge worstjes met mosterd en Amsterdams zuur
- Tapas plank