Walking dinner

Bij een walking dinner krijg je verschillende voorgerechtjes, soepjes, hoofdgerechtjes en toetjes. Wij serveren bij het walking dinner minimaal 5-gangen. Al onze gerechten gaan met het seizoen mee.

Wij serveren de walking dinner vanaf 20 personen. Prijzen zijn afhankelijk van menu, groepsgrootte en hoeveel gangen. Hieronder zijn menu voorbeelden, wij maken alle menu’s naar jullie wensen en met producten uit het seizoen.

Voor/tussen gerechtjes

  • Tartaar van Koningsbaars, mousse van venkel, chips van venkel
  • Steak tartaar, gerookte mayonaise, gefrituurd eidooier, brioche, kruidensalade, mini tomaatjes
  • Tataki van rund, Aziatische saus, krokante uitjes, bosui, pinda’s, Ghoa cress
  • Gepekelde zalm, zwart risotto koekje, daslookcrème, Keta kaviaar, baby asperges
  • Coquilles gegratineerd met gruyère, Hollandse garnalen en citrus
  • Soepje van paddenstoelen en patrijs met gekruimelde hazelnoten en kruidenolie
  • Mechelse Koekoek filet zacht gegaard in Tandoori Masala, carpaccio van avocado, quinoa

Hoofdgerechtjes

  • Gebakken zeeduivel, Bouillabaisse, saffraanaardappels, zeekraal
  • Black Angus sukade steak, jus van zwarte truffel, aardappelschuim, fijne ratatouille
  • Gekonfijte nek van wild zwijn, aardappelkaantjes, rode kool en stoofpeertje
  • Pompoen ravioli, toffee van pompoen, beurre noisette, salsa van zwarte look, zonnebloempitten en sjalot (vega)

Toetjes van Toet

  • Poire Belle Toet: Moelleux au chocolat, gepocheerde peer, huisgedraaid vanilleroomijs, amandelen
  • Warme witte chocolademousse, toffee van Baileys en koffie, sorbet van lychee en yoghurt
  • In specerijen gemarineerde ananas, tonkaboonroomijs en warm schuim van geflambeerde banaan
  • Kaasplankje van Hollandse/Internationale kazen, kletzenbrood, chutney, walnoten