Walking dinner

Bij een walking dinner krijg je verschillende voorgerechtjes, soepjes, hoofdgerechtjes en toetjes. Wij serveren bij het walking dinner minimaal 5-gangen. Al onze gerechten gaan met het seizoen mee.

Wij serveren de walking dinner vanaf 20 personen. Het menu maken we geheel naar jullie wensen in overleg. Wij nemen alle bordjes, bestek, servetjes en aal benodigde keukengerei mee. Natuurlijk rekening houdend met eventuele allergieën of dieetwensen en zullen wij alternatieve gerechten meenemen voor vegetarische gasten. Ook kunnen we een afspraak maken in ons Atelier in Leidschendam om alles door te spreken indien gewenst.

Prijzen van 20 tot 30 personen: (genoemde prijzen zijn inclusief btw, 1 kok en 1 persoon bediening)

  • 5 gangen: 59,50 per persoon
  • 6 gangen: 69,00 per persoon
  • 7 gangen; 78,00 per persoon

Vanaf 30 personen wordt er een gereduceerd tarief berekent!

Wij kunnen ook extra’s serveren zoals oesters, welkomstcocktail, Champagne of Cava, extra amuses, huisgemaakte friandises of een kaasplankje met de beste kazen. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor/tussen gerechtjes

  • Gepekelde zalm, citroenkruim, 63 graden kwartelei, crème bloemkool en Miso, baby asperge
  • Steak tartaar, gerookte mayonaise, gefrituurd eidooier, brioche, kruidensalade, mini tomaatjes
  • Zacht gegaarde kalfstaartstuk, zwarte knoflook baba ganoush, Vadouvan crème, geitenkaasmousse, gember tuille
  • Coquilles Yakitori, zoetzure bloemkool, Macadamia, bosui, spiced crispy noodles
  • Krabkoekje, geglaceerde avocado, limoen ‘mole’ crème, kroepoek sepia
  • Carpaccio van oesterzwam, rode ui, salsa van gebrande mais, tuille van mais, zoetzuur mosterdzaad

Hoofdgerechtjes

  • Gebakken zeeduivel, gerookt spek schuim, zwarte rijst gegaard op de Kamado, asperges
  • Kalf entrecote van de Kamado, zwarte knoflook, koningsboleet, Pont Neuf, paksoi
  • Wilde zeebaars, visjus, morilles, zwart risottokoekje, waterkers emulsie,
  • Lamsrack, bospeen fondant, granaatappel-lamsjus, pangratto pistache, aardappelmousseline

Toetjes van Toet

  • Moelleux au chocolat, bosfruit, huisgedraaid vanilleroomijs, krokante amandelen
  • Chocolade, yoghurt, roomijs van boterbabbelaars, abrikoos
  • Panna Cotta gekarameliseerde honing, cremeux rabarber, bladerdeeg a la Arlette, vanilleroomijs
  • Kaasplankje van Hollandse/Internationale kazen, kletzenbrood, chutney, walnoten

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van TOETcatering en ons Atelier? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je hoeft alleen even je mailadres achter te laten.