Walking dinner

Bij een walking dinner krijg je verschillende voorgerechtjes, soepjes, hoofdgerechtjes en toetjes. Wij serveren bij het walking dinner minimaal 5-gangen. Al onze gerechten gaan met het seizoen mee.

Wij serveren de walking dinner vanaf 20 personen. Het menu maken we geheel naar jullie wensen in overleg. Wij nemen alle bordjes, bestek, servetjes en aal benodigde keukengerei mee. Natuurlijk rekening houdend met eventuele allergieën of dieetwensen en zullen wij alternatieve gerechten meenemen voor vegetarische gasten. Ook kunnen we een afspraak maken in ons Atelier in Leidschendam om alles door te spreken indien gewenst.

Prijzen van 20 tot 30 personen: (genoemde prijzen zijn inclusief btw, 1 kok en 1 persoon bediening)

  • 5 gangen: 59,50 per persoon
  • 6 gangen: 69,00 per persoon
  • 7 gangen; 78,00 per persoon

Vanaf 30 personen wordt er een gereduceerd tarief berekent!

Wij kunnen ook extra’s serveren zoals oesters, welkomstcocktail, Champagne of Cava, extra amuses, huisgemaakte friandises of een kaasplankje met de beste kazen. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor/tussen gerechtjes

  • Tartaar van gepekelde zalm, avocado, brioche, jonge kruiden, Miso crème
  • Pekelvlees van hert, hazelnootdressing, pompoen, pastinaak, chips van aardpeer, Friese nagelkaas
  • Ravioli van rivierkreeftjes, schuimige bisque van schaaldieren,, rouille van paprika, peterseliewortel, peterselie-olie
  • Gebakken coquilles, algen Beurre Blanc, crème van gebarbecuede knollen, rook amandel crumble, zoetzure koolraap
  • Gerookte paling, warm aardappelschuim, schuim van gerookte paling, zeekraal, gekonfijte eigeel, aardappelkaantjes
  • Carpaccio van oesterzwam, rode ui, salsa van gebrande mais, tuille van mais, zoetzuur mosterdzaad

Hoofdgerechtjes

  • Gebakken kabeljauw gegratineerd met chorizo crust, saffraan-aardappelpuree, groene asperge
  • Kalf entrecote van de Kamado, zwarte knoflook, koningsboleet, Hasselback aardappel, paksoi
  • Eendenborst gerookt in de Kamado, saus van eekhoorntjesbrood, paksoi, geglaceerde bospeen, aardappeltaart
  • Gevulde patrijs met knolselderij en spek, pappardelle, truffelschuim, cantharellen, crumble van eekhoorntjesbrood

Toetjes van Toet

  • Chocolade, baba au rum, vanilleroomijs, sinaasappeltuille, miso-karamel espuma
  • Panna Cotta witte chocolade, pistacheroomijs, espuma bloedsinaasappel, biscotti van pijnboompitten
  • Koffiecrème, Baileys roomijs, Italiaans schuim, koffiegel, koffie tuille
  • Kaasplankje van Hollandse/Internationale kazen, kletzenbrood, chutney, walnoten

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van TOETcatering en ons Atelier? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je hoeft alleen even je mailadres achter te laten.